Liity jäseneksi

 

Jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen toiminta-alueella työskentelevä elintarvikealojen työntekijä, joka hyväksyy liiton ja ammattiosaston tarkoituksen, noudattaa liiton ja ammattiosaston sääntöjä eikä kuulu niiden periaatteita vastustaviin järjestöihin.

Kun kuulut liittoon, voit osallistua SEL:n toimintaan ja olla mukana päättämässä asioista. Äänesi vaikuttaa siihen, kenet valitaan työpaikan luottamusmieheksi tai työsuojeluvaltuutetuksi.

Ammattiosastojen toiminnassa tarvitaan päättäjiä. Kysymys on omasta mielenkiinnosta, sillä vaikutusmahdollisuudet ovat rajattomat! Lisää tietoja saat liitosta ja työpaikkojen luottamusmiehiltä.

Opiskelijat voivat liittyä ammattiosaston opiskelijajäseneksi jo opiskelujensa aikana. Lue lisää!

Kun haluat liittyä liittoon, ota yhteys työpaikkasi pääluottamusmieheen (lihatehtaalla Pasi Sievänen, leipomossa Mika Ahonen ja lähettämössä Mikko Kivimäki) ja täytä jäsenmaksujen perintäsopimus. Kaavakkeita saat myös aluetoimistoista sekä keskustoimistosta osoitteella jasenrekisteri@selry.fi.

Voit tilata jäsenhakemuksen myös täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Paljonko jäsenyys maksaa?

Työssä käyville  jäsenmaksu on 1,7 % ennakonpidätyksen alaisesta palkkatulosta. Muistathan, että jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa.

Liiton opiskelijajäsenyys on ilmainen.Jäsenhakemuksen tilaus
--------------------------------------------------------------------------------

Täyttämällä lomakkeen saat jäsenhakemuskaavakkeen. Liittymiseen tarvitaan allekirjoitettu liittymiskaavake. Tällä lomakkeella ei voi liittyä jäseneksi.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.